Sabtu, 12 Mei 2018

Makluman Perubahan Domain Blog
Seperti mana follower blog  sedia maklum Makluman Perubahan Domain BlogSeperti mana follower blog sedia maklum, aku telah menciptakan satu penampilan dan wajah gres pada blog sehabis 6 tahun berada di alam maya. Ianya bertujuan untuk mengakibatkan blog lebih mesra pembaca terutama kepada yang memakai mobile.  

Selain itu, blog lebih integrated di mana memudahkan follower untuk follow facebook page , memudahkan untuk subscribe  youtube channel dan juga untuk follow Instagram . 

Walaupun telah hampir setahun aku membuka akaun Instagram, ramai pembaca yang menulis kepada aku memberitahu betapa bangga kerana karenanya bertemu dengan Instagram . Sedangkan link telah diberikan dalam blog yang lama. 
Dengan berwajah gres yang lebih mesra pembaca, aku perhatikan senarai follower untuk facebook page dan Instagram juga meningkat dengan ketara. 

Sebagai salah satu proses rebranding blog , aku juga ingin menciptakan pengumuman bahawa domain blog telah bertukar dari https://aziejaya.blogspot.com ke domain yang gres iaitu http://www.aziekitchen.com 
Jadi buat di peringkatan permulaan, aku menjangkakan akan terdapat sedikit gangguan sementara kepada pencarian entri di blog . Namun perubahan ini diharap sanggup memantapkan lagi blog untuk manafaat kita semua. Jom sama sama war war dan share makluman ini.

Salam sayang buat semua. 
Ikhlas dari 

 
Sumber http://www.aziekitchen.com/


EmoticonEmoticon